Fructe de mare Efect |
- 1 kg fructe de mare
- 1 bucată lămâie
- 1 legătură de pătrunjel
- 6 căței de usturoi
- 1 cană cu vin alb sec
- ulei de măsline
- sare
- piper
- chili
Operațiuni:
- Călim fructele de mare împreună cu usturoiul tocat mărunt și puțin praf de chili
- Când se evaporă zeama lăsată de acestea, adăugăm vinul și lăsăm până se evaporă și acesta
Fructele de mare trag aroma vinului |
- Separat pregătim un sos din zeama de la lămâie cu ulei de măsline, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper.
- Amestecăm fructele de mare cu sosul foarte bine, apoi lăsăm compoziţia la rece timp de cel puțin 8 ore înainte de a fi servită.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu